Fashion

Vårt hovedfokus og mål er:
Å øke gjenvinning av brukte og ubrukte tekstiler, tilbehør og klær. Å inspirere til å redusere forbruk av tekstiler som inneholder plast. Å spre bevissthet og kunnskap om hvordan alle som bruker og/ eller lager klær kan bidra til mindre «mote-avfall» og dermed også renere verdenshav.

Fashion

Grønn påske - Anja Stangs 5 tips

En ny høytid nærmer seg, påskeferien er nemlig på vei. I den anledningen har vi truffet influencer Anja Stang som gir sine tips på en mer bærekraftig feiring. Kanskje du finner nye grønne tradisjoner, som du kan videreføre til neste generasjoner.
Fashion

#FashionForOcean

En motevisning koster som regel en god slump med penger å produsere, og krever et stort team med mennesker å få gjennomført. To år på rad har større og mindre aktører i bransjen stilt opp til «motedugnad» for havet på Passion For Ocean-festivalen i Oslo, et unikt samarbeid hvor ønsket om å bidra til en renere motebransje og mer bærekraftig (for)bruk av fashion har stått i høysetet.
Fashion

Slik kan du bli en moterevolusjonær!

Har du hørt om Fashion Revolution? Tenker du at du uansett vil bidra til en renere verden? Måten vi lager, bruker og vasker tekstiler er en av hoved-årsakene til mengden mikroplast i havet.

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev