Lena Fagerwing

Marinbiolog,
Kategorileder - Reise&Fritid

Lena er marinbiolog, med en mastergrad i «International fisheries management» fra Fiskerihøyskolen, UiT (Universitetet i Tromsø). Masteroppgave: ““Education: visitor management tool to reduce direct ecological impact resulting from marine tourism. Case study: Con Dao, Vietnam “.

Hun har også en yrkesutdanning i «International tourism entrepreneurship», vært medlem av Kvinnovasjon i Tromsø, og har i mange år jobbet på forskningsfartøy og for marin turistindustri. De siste 6 årene har hun jobbet som innovativ prosjektleder for Stiftelsen Vegaøyan verdensarv, en plass med UNESCOs status. Lena har bedriften Taste of Salt. Stort fokus ligger på å finne nye muligheter for å formidle havet på, og innovativ produktutvikling. «Wikipedia informasjon kan alle finne på egen hånd i dag. Utfordringen ligger i å finne det lille ekstra”.

 

Instagram: @seaofveggies

www.tasteofsalt.com

 

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev